novexx logo

XLP 60x

XLP 51X

Med Novexx's etiketprintere vil du i den grad opleve en hævet standard for industrielle etiketprintere. Ved en Novexx etiketprinter får du en solid printer til industribrug, der er konstrueret på et holdbart aluminiumsunderlag. Derudover lægger mærket Novexx vægt på tilgængelighed og fleksibilitet. Ved langt de fleste Novexx etiketprintere leveres der et farve-touch-display, der gør betjeningen nem, ligetil og utrolig smart. 

Hvorfor Novexx?

Novexx tillader tilføjelse af næsten alle tilvalgsmuligheder, og det er derfor muligt at opgradere printeren efter behov. Der kan tilføjes skærer, skærer/stabler, ekstern rulleholder og dispenseringenheder, der kan være manuelle, semi-automatiske eller helt automatiske. Som noget helt unikt inden for etiketprintere kan brugeren nu også selv ændre printopløsningen ved at udskifte printehovedet med en enhed med en anden opløsning. Ingen andre justeringer eller udskiftninger er nødvendige.

Novexx etiketprintere findes i forskellige modeller og størrelser, hver de hver og især er designet til specifikke opgaver. Med andre ord er vores Novexx etiketprintere designet til at imødekomme forskellige produktionsmiljøer og opfylder diverse behov, til forskellige brancher.

Novexx Solutions printere

Vi er forhandler og certificeret servicepartner af Novexx Solutions.
Novexx udvalg af industrielle etiketprintere garanterer dig topkvalitet og imponerende resultater, uanset hvad dit behov er. Har du brug for en Novexx printer til mindre printvolumener, eller søger du en mere avanceret enhed til større printvolumener med høj hastighed, så har vi den optimale løsning af Novexx printere til enhver situation.
Industrielle Novexx printere er kendetegnet ved høj fleksibilitet og brede anvendelsesmuligheder, og er derfor velegnet til mange forskellige brancher. Du kan for eksempel kombinere forskellige applikationer, så du på denne måde kan håndtere enhver udfordring inden for mærkning af produkter, kartoner eller paller.  
Du kan med fordel anvende en Novexx printer  indenfor:

  • Fødevareindustrien
  • Lægemiddelindustrien
  • Etikettering af kosmetiske produkter
  • Print til logistik og forsyning
  • Mange andre industrier, heriblandt bilindustrien, elektronik eller tekstiler

Novexx

Skab effektivitet med Novexx og Pio Tech

Vi tilbyder ikke kun pålidelige produkter, men også ekspertsupport og løbende vedligeholdelse for at sikre en problemfri drift. Kontakt os i dag på 20863000 eller mail@pio-tech.dk, og opdag hvordan vores Novexx etiketprintere kan gavne dine formål.