Hos PiO-TECH er vi leverandører af alt inden for etiketprintere, påsætningsløsninger, tryk af etiketter og produktmærkning. Derudover sørger vi også for installation af etiketprintere, samt står til rådighed med service og reparation af etiketprintere i enhver situation.  

Vi yder altid hurtig hjælp til din etiketprinter, hvis der er opstået problemer. Vi har netop fokus på hurtig assistance med reparation af etiketprintere, da printerfejl ofte kan forsinke eller helt standse en produktionslinje, med økonomiske konsekvenser til følge. 

Hurtig service og reparation af etiketprinter 

Inventar og maskineri kan opleve fejl og problemer alle tidspunkter på døgnet. Det samme gælder etiketprintere. Derfor står vores teknikere altid klar til at tilbyde hjælp, også med akutte problemer. Vi kan normalt tilbyde reparation af etiketprintere og løse problemet inden for en forholdsvis kort tidsramme.  

Ofte kan vi løse udfordringen via fjernsupport, hvilket som regel ikke tager lang tid. Er udfordringen af større karakter, tilbyder vi et servicebesøg.   

Vi tilbyder hurtig fjernsupport

Autoriseret service 

Med vores autoriserede service på etiketprintere, garanterer vi dig kvalitet og pålidelighed. Vi anvender altid originale reservedele, der sikrer lang levetid og opretholder garantien for dine enheder. Vores certificerede teknikere er bekendt med mange fabrikater og modeller, og vi kan stort set løse alle problemer. 

Vores vedligeholdelsesplan og reparation af etiketprintere overholder altid fabrikantens specifikationer. Det sikrer bevarelse af garantien på dine enheder og holder dine maskiner i topform.

Hyppige problemer og fejl med etiketprintere

Printere oplever typisk en række almindelige udskriftsfejl eller mekaniske problemer. Udfordringerne er kedelige og irriterende, og kan stå i vejen for din virksomheds drift. Typiske problemer du skal holde øje med, kan være:

 • Udskriftfejl og uklare etiketter
  En af de mest almindelige udfordringer er udskriftsfejl, såsom at du kan opleve striber, slørede udskrifter eller uklare tekster eller billeder på etiketterne.
   
 • Papirstop og materialeproblemer
  Printere kan opleve problemer med papirstop, når etiketterne sidder fast i printeren. Det kan skyldes forkert indføring af materialet, behov for rengøring eller beskadigede etiketter. 
   
 • Forbindelsesproblemer
  Nogle gange kan etiketprintere opleve forbindelsesproblemer med computeren eller det eksterne system, de er tilsluttet.
   
 • Mekaniske fejl
  Fejl i maskinens mekaniske dele kan forekomme over tid på grund af slitage. Dette kan medføre problemer med fremføring af etiketter på grund af indtørrede og/eller slidte ruller, eller andre komponenter der kræver udskiftning.
   
 • Softwareproblemer
  Nogle gange kan softwaren, der styrer etiketprinteren opleve fejl. Dette kan resultere i uregelmæssigheder i udskriftsprocessen eller forbindelsesproblemer.
   
 • Temperatur- og fugtighedsfølsomhed 
  Etiketprintere kan være følsomme over for omgivelsernes temperatur- og fugtighedsniveauer, hvilket kan påvirke deres ydeevne, især ved ekstreme forhold.

Uanset problemet kan vi hjælpe med reparation af etiketprintere. Der er med vores mange års erfaring kun få udfordringer vi ikke er stødt på før, og vi kan derfor med stor sandsynlighed finde en løsning til dig.

Få et tilbud på service i dag

Få en serviceaftale på din printer

Hos mange af vores kunder laver vi en serviceaftale, som omfatter løbende vedligehold.
På den måde minimerer vi driftsforstyrrelser og nedbrud på grund af nedslidt udstyr.
Serviceaftalens sammensætning af intervaller og omfang skræddersys til netop jeres behov og ønsker.

Få din service på etiketprinter hos PiO-TECH i dag

Har du brug for hurtig, kompetent og pålidelig reparation af jeres etiketprinter, hører vi gerne fra dig uanset tidspunkt på døgnet. Vores support står klar og kan i mange tilfælde hurtigt og effektivt servicere din printer via fjernsupport. Ring til os på 20863000 eller skriv på mail@pio-tech.dk, du forpligter dig ikke til noget, og kan i første omgang blot bare give os en forespørgsel.

Kontakt os her