Thermo transfer folie - Farvebånd til etiket af høj kvalitet

Hos PiO-TECH forhandler vi desuden thermo transfer folie til print på etiketter. Det kaldes også i daglig tale film, trykfolie eller farvebånd. Produktet findes i et utal af kvaliteter og farver til mange forskellige anvendelsesmuligheder.

To tilsyneladende ens farvebånd kan opføre sig ganske forskelligt afhængigt af materialet der skal printes på. Med vores mangeårige erfaring ved vi oftest hvad du skal bruge til en specifik opgave, og kan altid levere en folie i den rette kvalitet og størrelse til netop dit behov.

Termo transfer folie

Vælg det rette farvebånd til etiketter

Thermo transfer folie til print på etiketter anvendes i en thermo transfer printer og er et specialfremstillet bånd, der består af en polyesterfilm belagt med farvestof og harpiks eller voks. Når det opvarmes i en printer overføres farvestoffet samt voks eller harpiks til etiketten og skaber klare, holdbare og modstandsdygtige udskrifter. 

Farvebånd til etiketter giver sammenlignet med direkte termisk print en højere glans og holdbarhed. Hvis man anvender etiketter der udsættes for varme, friktion eller kræver langvarig holdbarhed, er vores klare anbefaling at benytte farvebånd af typen thermo transfer folie.

Vi lagerfører et bredt sortiment af farvebånd til print på etiketter og kan levere i mange kvaliteter, bredder og længder, ligesom rullerne findes både ind- og udvendigt spolet.

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i det rette valg af farvebånd, så du får præcis det som er velegnet til dit formål.

Genbestilling af folie

Kvalitets farvebånd til etiket

Når du vælger thermo transfer folie til dine etiketter, er det afgørende at overveje forskellige faktorer, såsom materialet der skal printes på, samt krav til holdbarhed. Vælg mellem voks, harpiks eller en kombination af begge for at opnå det ønskede udskriftsresultat.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor anbefaler vi kun farvebånd hvor der er anvendt de bedste voks og harpikskvaliteter.

Når du vælger farvebånd til etiketter, bør du tage højde for forskellige faktorer såsom farvetype, båndbredde og kompatibilitet med din printermodel. 

Har du en thermo transfer printer, print og apply maskine, eller en inline printer med ”Near edge”/”Corner edge” printhoved, så har vi farvebåndet der passer uanset fabrikat. 

Vores farvebånd til printere med ”Flathead” teknologi passer naturligvis til alle printere med ”Flathead” prinhoved, smal som bred, uanset fabrikat og model.

Farvebånd til etiket

Kontakt PiO-TECH i dag og hør nærmere

Kontakt os gerne i dag på tlf. 2086 3000 for et uforpligtende tilbud på farvebånd til labelprinter. Du kan naturligvis også få fat på os gennem mail hvis det passer dig bedre. Vores e-mail er mail@pio-tech.dk, du kan selvfølgelig også benytte vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud