Etiketprintere og labelprintere

PiO-TECH forhandler kun anerkendte fabrikater af labelprintere I vores sortiment finder du flere forskellige modeller, herunder både thermo transfer printere, og thermo direct printere, fra blandt andet Novexx Solutions, Cab, Citizen og Carl Valentin.

De er alle kendte for at levere de bedste løsninger indenfor branchen, og sikrer at produktmærkningen i din forretning er helt i top.

Vores etiketprintere kan bruges på tværs af forskellige brancher til mange forskellige formål. Vi tilbyder naturligvis levering, samt installation af enhederne for dig. 

Vi tilbyder både levering og installation

Novexx

Novexx Solutions etiketprintere

Vi er forhandler og certificeret servicepartner af Novexx Solutions.

Novexx udvalg af industrielle etiketprintere garanterer dig topkvalitet og imponerende resultater, faktisk uanset hvad dit behov er. Om du derfor har brug for en Novexx printer til mindre printvolumener, eller søger en mere avancerede enhed til store printvolumener med høj hastighed, så har vi den optimale løsning af Novexx printer til enhver situation.

Industrielle Novexx printere er kendetegnet ved høj fleksibilitet og brede anvendelsesmuligheder, og er derfor velegnet til mange forskellige brancher. Du kan for eksempel kombinerer forskellige applikationer, så du på denne måde kan håndtere enhver udfordring inden for mærkning af produkter, kartoner eller paller.  
Du kan for eksempel anvende en Novexx printer uden problemer, i følgende brancher:

  • Fødevareindustrien
  • Lægemiddelindustrien
  • Etiketteprint af kosmetiske produkter
  • Printning til logistik og forsyning
  • Og mange andre industrier, heriblandt bilindustrien, elektronik eller tekstiler

Novexx printere har desuden mange tilvalgsmuligheder, hvor du løbende kan opgradere din enhed efter behov. Samtidig leverer vi Novexx printere i forskellige modeller og størrelser, der hver især kan håndtere specifikke opgaver – kort sagt tilbyder vi enheder der opfylder ethvert behov. 

Novexx Solutions etiketprinter

Valenting


Carl Valentin printer fra PiO-TECH

Anskaffer du dig en Carl Valentin printer, følger der førsteklasses kvalitet og avanceret teknologi inden for etiketprint med i pakken. De har mange forskellige funktioner, så de nemt kan imødekomme industrielle behov på tværs af brancher med høj pålidelighed og nøjagtighed. 

Carl Valentin printere skiller sig ud med deres funktionalitet og alsidighed. De kan håndtere store printvolumener og bevare høj hastighed, hvor der samtidigt ikke bliver gået på kompromis med udskriftskvaliteten. 

Alsidigheden af Carl Valentin printere kommer blandt andet i spil, ved deres evne til at kunne tilpasse sig forskellige etiketmaterialer og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med et større udvalg af materialer. Opløsningen er også i top, hvilket sikrer dig klare billeder og tekst på dine mærkater. Er du i tvivl om hvorvidt en Carl Valentin printer passer til dit behov, kan du forhøre dig hos os. 

Carl Valentin printer

CAB


Cab printer - nem og smart

Leder du efter en labelprinter eller etiketprinter der kan opfylde en række forskellige opgaver, er en Cab printer et meget godt bud. Cab printere håndterer opgaver med udskrivning af stregkoder, udskrivning af tekst og grafik med præcision og høj hastighed. 

Printerne tillader samtidig nem udskiftning og opgradering af komponenter og reservedele, hvilket gør dem særligt smarte.

En Cab printer besidder desuden brugervenlige grænseflader og indbygget intuitive software – med andre ord er det utroligt nemt at lave konfigurationer og styre udskrivningsprocessen i en Cab printer. Ønsker du konsekvente resultater, nem brugerstyring og tryk af høj kvalitet, så er en Cab printer en af vores anbefalinger.

 Cab printer

Forskellen på termo transfer og termo direct printere

Når du skal vælge mellem en termo direct og en termo transfer printer, er der flere ting du skal være opmærksom på inden du tager den endelige beslutning.

De ting du skal tage højde for når du vælger printer er, hvad formålet med printeren er, hvor lang holdbarhed der er på etiketterne og hvor stor betydning det har for dig.

Termo direct printere er gode til etiketter der skal holde kortvarigt, hvor en termo transfer printer er effektiv til anvendelse af langtidsholdbare etiketter som skal anvendes udendørs eller under andre barske forhold.

På en termo transfer printer er båndet som printeren bruger, lavet af voks eller harpiksbaseret blæk, der smelter trykket ned på fx. en etiket og dermed skaber en langtidsholdbar løsning og en virkelig god printkvalitet.

Begge printere har unikke fordele og ulemper alt efter hvad de skal anvendes til. Har du brug for råd og vejledning i forhold til hvilken labelprinter du skal vælge til dit behov, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Print selv etiketter med vores labelprinter 

Med vores labelprintere kan du helt selv printe dine etiketter efter behov, i meget høj kvalitet og uanset formål.

Det er især vigtigt for os, at etiketterne er klare og tydelige. De skal kunne læses og scannes uden besvær. Derfor har vi nøje udvalgt fabrikaterne vi forhandler og installerer.

Samtidig har vi udvalgt vores modeller og mærker af labelprintere, ud fra brugervenlighed.
Vores forskellige etiketprintere kan konfigureres til at opfylde individuelle brugerbehov. 

Har du spørgsmål eller søger rådgivning om hvilket mærke eller hvilken model der kan indfri dit firmas behov, står vi altid klar med rådgivning. 

Labelprinter

Kontakt os i dag for en førsteklasses etiketprinter

Uanset om du leder efter en etiketprinter af enten termo transfer eller termo direct typen, så er du velkommen til at kontakte os i dag og få et tilbud. Du kan altid få fat på os via tlf. 2086 3000, mail mail@pio-tech.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din printer.

Hør nærmere her