Hos PiO-TECH er vi eksperter inden for labels, etiketter og etiketprintere. Oplever du fejl eller problemer med din printer, tilbyder vi blandt andet service og reparation af etiketprinter. Mangler du blot nye reservedele, har vi de nødvendige komponenter til stort set alle fabrikater, herunder mærkerne Novexx (Avery), cab, Citizen, Carl Valentin med flere.

Kender du varenummeret eller navnet på de reservedele du leder efter, kan du hurtigt og let  lave en bestilling her, eller på mail: mail@pio-tech.dk. Har du spørgsmål eller mangler du yderligere rådgivning hjælper vi selvfølgelig gerne på tlf.: 20863000

Bestil reservedele her

Find de rigtige reservedele 

Har du udfordringer med din etiketprinter, er det vigtigt at kunne identificere hvor problemet ligger. At genkende problemet og vælge de rette reservedele til din etiketprinter er afgørende for printerens ydeevne. 
Hos PiO-TECH kan vi levere de fleste reservedele til stort set alle fabrikater. Vi er desuden samarbejdspartner med Novexx Solutions (Avery), og Carl Valentin. 

Er du selv i tvivl om hvad problemet er og hvilken reservedel du mangler, tilbyder vi en grundig fejlfinding, hvor vores tekniker kan diagnosticere problemerne.

Novexx reservedele til etiketprintere

Etiketprintere fra Novexx Solutions (Avery) er kendt for deres pålidelighed og kvalitet, og er kun kompatible med Novexx reservedele. Vi tilbyder et omfattende udvalg af Novexx reservedele, der omfatter alt fra printhoveder og valser til drivremme, følere, boards og strømforsyninger. 

Reservedelene er specifikt designet til at sikre, at dine Novexx / Avery etiketprintere fungerer fejlfrit.

Vores udvalg af Novexx Solutions reservedele indebærer alt fra printerelementer og termotransferruller til printkassetter, transportbånd og elektronik. Vi sørger for at sikre, at din etiketprinter fungerer uden problemer, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af reservedele, der er nøje udvalgt for deres pålidelighed og ydeevne.

Er du selv i tvivl om præcist hvilke Novexx / Avery reservedele du har brug for, kan vores tekniker assistere dig. Vi kan tilbyde at hjælpe via fjernsupport eller foretage et servicebesøg hvis nødvendigt.  

Lav din forespørgsel i dag 

Ved du præcis hvilke reservedele du er på udkig efter til din etiketprinter, kan du oplyse os om varenummer og/eller navn, og foretage en hurtig bestilling. Vi står samtidig altid til rådighed på 20863000 eller mail@pio-tech.dk skulle du have spørgsmål.

Kontakt os her