Hos PiO-TECH finder du et stort udvalg af forskellige labels og etiketter. Uanset om du skal bruge labels til pakker og breve, labels til tekstiler, etiketter med logo, eller om du leder efter labels af forskellige materialer som satin, tyvek og polyester, har vi den rigtige type i vores sortiment. 

Genbestilling af etiketmaterialer

Mange design- og tilpasningsmuligheder 

Uanset hvad du skal bruge mærkning til, tilbyder vi et hav af forskellige muligheder, og trykker gerne mærkaterne til dig. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe dig uanset dit behov. Med vores etiketprintere giver vi dig også muligheden for selv at skabe labels, der indeholder essentiel information om dine produkter, og som samtidig understøtter dit firmas brandidentitet. 

Neutrale etiketter, enkelte og alsidige 

Søger du neutrale etiketter som er velegnet til flere produkter, kan vi sagtens fremstille dem til jer.
Neutrale etiketter er enkelte og universelle, hvilket gør dem lette at bruge på tværs af forskellige produkttyper og industrier. Vores neutrale etiketter kan tilpasses i størrelse, form og materiale. 

Holdbarhed med polyester etiketter 

Polyesteretiketter er især kendt for deres holdbarhed, da materialet er så robust, at det sikrer at mærkningen forbliver klar og læselig over lang tid. Vores polyester etiketter kan ikke rives i stykker, og er modstandsdygtige overfor snavs, vand, olier, og kan klare ekstreme temperaturer. Leder du efter labels der skal kunne tåle udfordrende forhold og udendørs brug, er polyester etiketter et meget godt bud.

Nogle af vores polyester kvaliteter er UL godkendte sammen med flere UL godkendte farvebånd.

Satin etiketter 

Vores satinbånd på rulle er blødt og har glatte overflader, og egner sig specielt godt til vaskemærker til tøj, undertøj og andre artikler der kommer i kontakt med huden. 
Båndene til satin etiketter fås i mange bredder og alle længder samt mange farver. 

Hos PiO-TECH forhandler vi Økotex® godkendte satinbånd til brug i vores thermo transfer etiketprintere. 
Sammen med vores Økotex® godkendte farvebånd til printerne kan du let og fleksibelt selv fremstille dine vaskemærker og tilpasse de informationer du har brug for.
Husk, at kun når både etiketmatrialet og farvebåndet er Økotex® godkendte, gælder det hele etiketten.

Vi fører også bæredygtige satin etiketter og bånd på rulle, fremstillet af genanvendte polyester flasker. Dette materiale ser ud og arter sig fuldstændigt som vores almindelige etiketter og bånd, og det er naturligvis også Økotex® godkendt.

Vi trykker også gerne dine bløde satinetiketter for dig. 
Vi kan fremstille satin etiketter med tryk i forskellige designs, med forskellige skrifttyper og i flere farver. Etiketterne kan også leveres med tryk på begge sider. 

Satin etiketter

Selvklæbende satin etiketter 

Satin etiketter fås også med selvklæbende bagside. 
Klæberens styrke bestemmes alt efter etiketternes ønskede anvendelse. 
De leveres enten på rulle til afklip på den længde man ønsker, eller som udstansede etiketter på forud definerede mål.

Etiketterne kan man let og fleksibelt selv trykke i en af vores thermo transfer printere, eller vi kan trykke dem for dig.

Satin etiketter

Tyvek® etiketter 

Tyvek® etiketter er populære for deres meget høje holdbarhed og rivstyrke. De er derfor velegnede når du skal mærke produkter, udstyr eller lignende, som skal kunne klare hårdhændet behandling. Produktet er vandafvisende, og kan modstå langt de fleste eksterne påvirkninger.

Tyvek® er vejrbestandigt, og kan være udendørs i lang tid uden at knække eller miste farven. Det er derfor også velegnet til at markere udendørs produkter og inventar.

Tyvek® er Økotex® godkendt og kan sys i tekstiler uden at påvirke Økotex® godkendelsen af det færdige produkt.

Ligesom med vores andre labels, kan vi uden problemer også trykke Tyvek® etiketter i forskellige farver, og tilpasse skriften så den skilter lige præcis den information du ønsker. Ligeledes kan man selv trykke Tyvek® labels med vores thermo transfer printere, da materialet kan leveres i endeløse baner eller som udstansede selvklæbende etiketter på rulle, med forskellige klæbere alt efter behov. 

Tyvek etiketter

Labels og etiketter til forskellige formål 

Uanset om du er på udkig efter de typiske hvide firkantede mærkater, farvede labels, eller runde stickers og uanset formål, så kan vi hjælpe.  

Etiketter til glas, flasker og keramik

Mangler du labels til påsætning på glas og flasker, findes der en række forskellige varianter af etiketmaterialer til glas. De er specielt designet til at holde på de glatte glasoverflader og de er modstandsdygtige overfor fugt.

Vores etiketter til glas kan tilpasses dit produkt, både hvad angår design, forskellige skrifttyper og farver. 

Tekstiletiketter og etiketter med logo

Tekstiletiketter udgør en vigtig del af branding inden for mange tekstiler.
Vores Tekstiletiketter er typisk trykt eller vævet på satin, men ønsker du andet materiale kan vi også hjælpe dig. Etiketterne påsættes ved syning eller strygning.

Etiketter med logo kan både være en informativ og visuel repræsentation af din virksomheds brand. Tryk eller vævning af etiketter med logo, kan tilpasses med forskellige designelementer, så uanset kompleksiteten af dit firmas logo, kan vi finde en løsning.  

Køb etiketter til ethvert formål hos PiO-TECH

Hos PiO-TECH har vi labels til alle tænkelige formål, og kan hjælpe med at finde det I har brug for. Leder I efter noget der ikke er nævnt her på siden, hører vi alligevel gerne fra jer. Så vil vi være behjælpelige med at finde en god løsning.

Skriv gerne på mail@pio-tech.dk for bestilling, eller ring til os på 20863000 for rådgivning.  

Kontakt os her